Rreth nesh

Kush jemi ne!

Klinika Mirdita Dental eshte nje biznes familjar i themeluar ne vitin 1994. Qe prej fillimeve te saj jemi perpjekur te ofrojme sherbim te cilesise me te larte dhe me nje kosto te drejte. I drejtuar me nje fryme familjare edhe pacientet tane trajtohen njesoj si te jene pjese e saj. Me ngrohtesine dhe perkushtimin maksimal per te relizuar nje sherbim te ekselences ne te gjitha fushat e dentistrise. 

Me respekt,

Pal Dodaj

 

Stafi ynë

1970-1974  kreu te mesme mjeksore ne shkollën “Jani Minga” Vlore,, ku diplomohet si Ndihmes mjek-stomatolog.

1974-1978, Studioi ne Universitetin Shteteror te Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Dega Stomatologji

Ne vitin 1979, kryen stazhin profesional 1 vjecar ne Polikliniken dentare ne Rreshen

Ne vitin 1979, Diplomohet si Mjek Stomatolog.

Nga viti 1979-1988, punon ne Kliniken Dentare Perlat, si mjek stomatolog i zonës dhe qendrës gjeologji-miniera.

Nga viti 1989-1991, ne Universiteti i Tiranes, kryen specializimin pas universitar nespecialitetin terapi stomatologjike.

Ne vitin 1990, mbron provimin pas-universitare, Kirurgjine Stomatologjike, Ortopedine Stomatologjike dhe Filozofine.

Nga viti 1991-1994, punoi ne polikliniken shteterore te qytetit te Rresheniit, si mjek stomatolog endodont.

Ne vitin 1994, Dr. Pal Dodaj themeloj , hapet kliniken private stomatologjike “Mirdita Dental”         

Ne vitin 1999, Hapet filiali nr.2 i klinikes “Mirdita Dental”, lagjia Laprake, Rruga Durresit, Tirane.

Ne vitin 2000, mbyll aktivitetin filialin nr.1 ne qytetin e Rreshenit dhe zgjerova aktivitetin ne Tirane. 

Ne vitin 2004, zgjeroi aktivitetin, si poliklinike dentare me kompleksshërbimesh: 

 1.Kabineti i diagnostikues (Radiologji Dentare)  2. Kabineti i terapisë dhe endodotise 3. Kabineti i Kirurgjise dhe Implanto-Protezes    4. Kabineti i Protetikes Dentare dhe 5. Laborator Dentar                            Ne vitin 2005 poliklinika “Mirdita Dental” bashke me laboratorin “New Dental” instalojnë per here te pare ne Shqiperi teknologjine CAD-CAM,  nje hap i madh per protetiken ne vendin tone, sistemi i dizejnimit me kompjuter 3shape dhe frezimi me sistemin Wieland Zenotec (Imess iCore). 

Ne vitin 2010 hapet kabineti i ri me shërbimin Ortodonci Fikse,trajtimi i anomalive Maksilo-Facile. 

Ne vitin 2012, klinika “Mirdita Dental”.përzgjidhet ne 100 bizneset elitare kombetare me rastin e 100 vjetorit te pavarësisë Kombetare (shif Albumin: Elita e Biznesit Elita e Shoqerise).  Ne vitin 2015, Klinika Mirdita Dental vendos sistemin e ri CAD-CAM nga kompania boterore Sirona per klinikat Cerec InLab me skanerin intraoral Omnicam duke realizuar punimet protetike me nje cilësi me te avancuar përmes qeramikës te Disilikat Litiumi, E-max dhe punimeve komplekse mbi implante.   

Sot ushtron aktivitetin e plote si poliklinike dentare me te gjitha aktivitet e lartpërmendura ku per vec titullarit Pal Dodaj, shërben edhe Dr. Eriold Dodaj dhe Dr. Blerta Dodaj si specialiste ne fushat e tyre. Siperfaqja e ambientit me 3 kabinete dentare , dhe 1 kabinet radiologjik dhe laboratori i protetikes dentar. Jam anetar i shoqates stomatologjike shqipetare qe nga krijimi i saj ne 1995 dhe i urdherit te mjekeve shqipetare qe nga themelimi (199?).

Jam anetar i shoqates ANDSh qe nga viti 2007.                                                                      

 Ne vitin 2019, nga Bashkia Mirdite, vleresohet poliklinika “Mirdita Dental” me certifikaten “mirënjohje” per cilesine e larte dhe kontributin 25 vjecar ne sherbim te publikut.  Nisur nga rezultatet me date 06/6/2019, nga Keshilli Kombetar i Urdhrit te Stomatologut te Shqiperise, vlereson Dr Pal Dodaj me titullin “mirenjohje” per kotributin 40 vjecar, per zhvillimin e sherbimit stomatologjik, dhe etike te shkelqyer ne sherbimin dentar shqiptar.

dr. Gjin Daci

Assistence Kirurgjikale, Terapi, Protetike dentare

Amarildo Shuli

Qeramist, dizenjues CAD/CAM

Hernis Shuli

laborant dentar, dizenjues CAD/CAM,

Frida Fuga

Asisente dentare

Ilda Doci

Asistente dentare

Ambientet
Pajisjet

e klinikës sonë janë të standarteve më të larta.

Historiku i klinikës

Klinika Mirdita Dental u krijua në Janar të vitit 1994, në Rrëshen/Mirdite nga Dr. Pal Dodaj.

Që në fillimet e klinikës Mirdita Dental, në vitin 1994, ishte ndër klinikat e para që futën mbushjet me kompozit që polimerizohej me llampë halogjene.  

Në 1998 klinika transferohet në Laprakë/Tiranë.


Nga viti 2000 e sot nuk janë përdorur më mbushjet me amalgame, por vetëm mbushje dhe rikonstruksione me kompozite.  Në vitin 2002 instalohet poltronit i ri Anthos A9 me sistemin e integruar të grafisë dixhitale intraorale MyRay (Itali).

Në vitin 2003, hapet reparti i grafisë panoramike me sistemin Sirona Orthopos (Gjermani). 

Në vitin 2005, sjell për herë të parë në Shqipëri sistemin Zeno CAD/CAM nga Wieland Dental (Gjermani) për modelimin e prodhimin të elementeve të Zirkonit. Një revolucion për kohën në gjithë botën. Sistemi përbëhej nga Skaneri laboratorik 3Shape D250 dhe moduli i modelimit Dental Designer dhe roboti prerës ImesIcore4820.

Në vitin 2006, ndërrohet sistemi i grafisë panoramike nga analog në dixhital duke sjellë aparatin e ri të grafisë Sirona Orthopos duke reduktuar në 80% sasinë e rrezatimit të nevojsheme  për të kryer një grafi panoramike.

Në vitin 2007, futet si shërbim ortodoncia fikse me braketa. Shërbim që sot kryhet nga Dr Eriold & Dr. Blerta Dodaj. Në vitin 2009 futet si shërbim i brendshëm implantologjia nga Dr. Eriold Dodaj.

Në vitin 2006, vendoset lazeri për kirurgjitë e mishrave të dhëmbëve AMD Picasso (USA)

Në vitin 2013 ndërrohet përsëri sistemi i grafise panoramike duke sjell sistemin e ri të Carestream (Kodak) me të cilin mund të kryhen përvec grafive panoramike edhe grafi cefalometrike për diagnoza ortodontike. Sistemi i ri ul me rreth 60% sasinë e rrezatimit krahasuar me grafinë dixhitale të mëparshme dhe me mbi 90% krahasuar me grafitë analoge.

Në vitin 2015 sjellim sistemin CEREC nga Sirona Dental (Gjermani). Sistemi përbehet nga kamera për skanimin intraoral të dhëmbeve Omnicam dhe makina prerëse Cerec MC XL. Duke bërë të mundur modelimin dhe prodhimin e facetave (veneer) dhe koronave në EMAX me precizionin më të lartë.

Në vitin 2016, hapet reparti i laboratorit dentar për modelimin në kompjuter të dhëmbëve me Sirona Cerec dhe shtresimin me qeramikat Emax Ceram dhe Style Ceram nga Ivoclar-Vivadent (Lihtenstein).

Në vitin 2019, futet sistemi i skanimit laboratorik D900 nga 3Shape (Danimarke) dhe dizenjimi me 3Shape Dental Designer me të cilin mund të bëhet struktura komplekse mbi implante me precizion shumë të lartë.

ORARET E PUNËS
E Hënë-Premte:  08:00-19:00
E Shtunë:            08:00-15:00
E Diel:                  Pushim

Rastet emergjente mund të procedohen jasht orarit zyrtar.