Rastet klinike

Të gjitha fotot janë punë e klinikës sonë!

 Ne punojmë në bashkëpunim me ju për të përcaktuar nevojat tuaja individuale, dhe qëllimi ynë është t’ju ofrojmë trajtimin më të mirë të mundshëm dhe buzëqeshjen që dëshironi. Shikoni në galerinë tonë për të parë fotografitë para dhe pas, shumë prej procedurave që ne ofrojmë këtu!

Rast i komplikuar me Pac K.Sh

Pacienti paraqitetPac. K.Sh 20 vjec,

– Kafshim i hapur deri te dhemballet e para

– fytyre e gjate, adenoidea

– deficence trasversale e nofulles se siperme

– kendi goniak i hapur

– kl. 2 dentare

– post rotacion i mandibules (rotacion orar)

– grumbullime ne zonen kanin-premola

– nga anamnesa e pergjithshme pacienti eshte subjekt epileptik

Te tjera

Ortodonci

 

Efektet e rregullimit të dhëmbëve të shtrembër në mirëqenien psikosociale të një individi mund të jenë të jashtëzakonshme dhe ortodoncia në fëmijëri mund të bëjë ndryshime të rëndësishme në rritjen e cilësisë së mëvonshme të jetës. 

 Hulumtimet madje kanë treguar që të kesh një buzëqeshje tërheqëse me dhëmbë të mirë promovon përshtypje pozitive në lidhje me inteligjencën, suksesin social dhe karrierën e dikujt.

Ortodonci

Implante

Implante


Shkalla e suksesit të implanteve dentare ndryshon, në varësi të vendit ku vendosen implantet. Në klinikë tonë implantet dentare kanë një normë suksesi deri në 98%.

Suksesi i implanteve është provuar prej më shumë se mbi 33 vite në mbarë botën, ku problemi i një dhembi të humbur është zgjidhur përgjithmonë

 Me kujdesin e duhur, implantet mund të zgjasin një jetë.

Protetike

 

Ne krenohemi që punojmë me teknikat më të fundit,në mënyrë që të jeni të sigurt që po merrni trajtimet më të azhurnuara, për të krijuar buzëqeshjen tuaj të përsosur.

Sot në klinikën tonë protetika dentare eshte nje nivel tjeter. Me anë të Cad/Cam bën të mundur modelimin dhe fabrikimin e facetave (veneer) dhe koronave në EMAX me precizionin më të lartë.

Protetike

Mbushje ESTETIKE

Zbardhim Profesinal

Ju mund të na vizitoni e kontaktoni edhe në faqet tona sociale.

 Telefono tani: +355 672082216