Stafi ynë

Pal Dodaj

Dr. Pal Dodaj

Lindur me 29.06.1955, në fshatin Perlat i Eper, Lagjia Dodbibaj, Komuna Kthellë, Mirditë                   1962-1966, kreu shkollen fillore 4-vjecare (1962-1966) ne Tharri, Selite.

1966-1970 e kreu në shkollën 8 vjecare Shebe.

1970-1974  kreu te mesme mjeksore ne shkollën “Jani Minga” Vlore,, ku diplomohet si Ndihmes mjek-stomatolog.

1974-1978, Studioi ne Universitetin Shteteror te Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Dega Stomatologji

Ne vitin 1979, kryen stazhin profesional 1 vjecar ne Polikliniken dentare ne Rreshen

Ne vitin 1979, Diplomohet si Mjek Stomatolog.

Nga viti 1979-1988, punon ne Kliniken Dentare Perlat, si mjek stomatolog i zonës dhe qendrës gjeologji-miniera.

Nga viti 1989-1991, ne Universiteti i Tiranes, kryen specializimin pas universitar nespecialitetin terapi stomatologjike.

Ne vitin 1990, mbron provimin pas-universitare, Kirurgjine Stomatologjike, Ortopedine Stomatologjike dhe Filozofine.

Nga viti 1991-1994, punoi ne polikliniken shteterore te qytetit te Rresheniit, si mjek stomatolog endodont.

Ne vitin 1994, Dr. Pal Dodaj themeloj , hapet kliniken private stomatologjike “Mirdita Dental”         

Ne vitin 1999, Hapet filiali nr.2 i klinikes “Mirdita Dental”, lagjia Laprake, Rruga Durresit, Tirane.

Ne vitin 2000, mbyll aktivitetin filialin nr.1 ne qytetin e Rreshenit dhe zgjerova aktivitetin ne Tirane. 

Ne vitin 2004, zgjeroi aktivitetin, si poliklinike dentare me kompleksshërbimesh: 

 1.Kabineti i diagnostikues (Radiologji Dentare)  2. Kabineti i terapisë dhe endodotise 3. Kabineti i Kirurgjise dhe Implanto-Protezes    4. Kabineti i Protetikes Dentare dhe 5. Laborator Dentar                            Ne vitin 2005 poliklinika “Mirdita Dental” bashke me laboratorin “New Dental” instalojnë per here te pare ne Shqiperi teknologjine CAD-CAM,  nje hap i madh per protetiken ne vendin tone, sistemi i dizejnimit me kompjuter 3shape dhe frezimi me sistemin Wieland Zenotec (Imess iCore). 

Ne vitin 2010 hapet kabineti i ri me shërbimin Ortodonci Fikse,trajtimi i anomalive Maksilo-Facile. 

Ne vitin 2012, klinika “Mirdita Dental”.përzgjidhet ne 100 bizneset elitare kombetare me rastin e 100 vjetorit te pavarësisë Kombetare (shif Albumin: Elita e Biznesit Elita e Shoqerise).  Ne vitin 2015, Klinika Mirdita Dental vendos sistemin e ri CAD-CAM nga kompania boterore Sirona per klinikat Cerec InLab me skanerin intraoral Omnicam duke realizuar punimet protetike me nje cilësi me te avancuar përmes qeramikës te Disilikat Litiumi, E-max dhe punimeve komplekse mbi implante.   

Sot ushtron aktivitetin e plote si poliklinike dentare me te gjitha aktivitet e lartpërmendura ku per vec titullarit Pal Dodaj, shërben edhe Dr. Eriold Dodaj dhe Dr. Blerta Dodaj si specialiste ne fushat e tyre. Siperfaqja e ambientit me 3 kabinete dentare , dhe 1 kabinet radiologjik dhe laboratori i protetikes dentar. Jam anetar i shoqates stomatologjike shqipetare qe nga krijimi i saj ne 1995 dhe i urdherit te mjekeve shqipetare qe nga themelimi (199?).

Jam anetar i shoqates ANDSh qe nga viti 2007.                                                                      

 Ne vitin 2019, nga Bashkia Mirdite, vleresohet poliklinika “Mirdita Dental” me certifikaten “mirënjohje” per cilesine e larte dhe kontributin 25 vjecar ne sherbim te publikut.  Nisur nga rezultatet me date 06/6/2019, nga Keshilli Kombetar i Urdhrit te Stomatologut te Shqiperise, vlereson Dr Pal Dodaj me titullin “mirenjohje” per kotributin 40 vjecar, per zhvillimin e sherbimit stomatologjik, dhe etike te shkelqyer ne sherbimin dentar shqiptar.

Ju mund të na vizitoni e kontaktoni edhe në faqet tona sociale.

  Kthejmë përgjigje menjëherë!
Cakto një datë pèr vizitë dhe konsultë tani! 

 Telefono tani: +355 672082216