Kontaktoni me stafin

Stafi i "Mirdita Dental" është në cdo moment i gatshëm për tu përgjigjur pyetjeve dhe problemeve të pacientëve.

Kontaktoni në:

ORARET E PUNËS
E Hënë-Premte:  08:00-19:00
E Shtunë:            08:00-15:00
E Diel:                  Pushim

Rastet emergjente mund të procedohen jasht orarit zyrtar.

Click or drag a file to this area to upload.
Klikoni ose rreshkiteni foton ose grafinë te kjo zonë për ta ngarkuar