Mirësevini në faqen tonë

Në këtë faqe do te keni mundësi të njiheni me stafin e Mirdita Dental, historikun e saj, shërbimet që ne kryejmë, produktet dentare që ne përdorim, informacione rreth aktiviteteve që zhvillon Mirdita Dental dhe stafi përbërës.

Gjithashtu do të mund të njiheni edhe teknikat e reja që përdoren aktualisht si dhe me mënyrën se si i kemi zgjidhur raste klinike të ndryshme që do tju tregojne gjendjen përpara dhe pas mjekimit.

Duke qenë se shëndeti i gojës ka nje rëndësi të vecantë në jetën e njeriut këtu do te keni mundësi të njiheni edhe me mënyrën se si mund ti sherbeni më së miri shëndetit të gojës duke parandaluar sëmundje të gojës dhe të dhëmbëve.

Avantazhet e klinikës Mirdita Dental janë kombinim i eksperiencës 40 vjeçare të Dr. Pal Dodaj me inovacionin te Dr. Eriold & Blerta Dodaj, si edhe përdorimi I teknologjisë më të fundit në aparatura dentare.

Mirdita Dental është Certifikuar nga Bashkia Mirdite me “Certifikate Mirnjohje”   për kontribut të vyer në shërbimin dentar për vite me rradhë duke qenë pjesë e rëndësishme e këtij shërbimi jetësor në Mirditë dhe në mbarë vendin.

Certifikatë Mirnjohje nga Urdhëri i Stomatologut të Shqipërisë për Dr. Pal Dodaj për kontribut të veçantë mbi 40 vjeçar në rritjen dhe zhvillimin e shërbimit stomatologjik .

Ju urojmë një navigim të këndshëm në faqen tonë!

Pse në klinikën tonë?

icon true png 1 Klinika Dentare Mirdita Dental Home  Mirdita Dental
Staf i specializuar

Ofrojmë shërbime të fushave të ndryshme stomatologjike nga specialiste brenda klinikës.

icon true png 1 Klinika Dentare Mirdita Dental Home  Mirdita Dental
Mbi 40 vite eksperiencë

Kontroll Dentar i specializuar për problemet dhe pamjen e buzeqeshjes tuaj.

icon true png 1 Klinika Dentare Mirdita Dental Home  Mirdita Dental
Trajtime te avancuara

Në raste klinike komplekse diskutohet dhe bashkëpunohet me specialist të fushave të ndryshme.

icon true png 1 Klinika Dentare Mirdita Dental Home  Mirdita Dental
Grafi kontrolli brenda klinikes

Kontroll me grafi dixhitale , panoramike dhe cefalometrike në klinikë.

icon true png 1 Klinika Dentare Mirdita Dental Home  Mirdita Dental
Laborator brenda klinikes

Pune e kontrolluar dhe e shpejte

Komoditeti dhe besimi janë baza e çdo trajtimi të sukseshëm.

Shërbimet

Ortodonci
Estetike
Implantologji
Protetikë
Kirurgji Orale
Periodontologji
Profilaksi
CAD/CAM
Endodonti
Kirurgji Regjenerative

Rastet klinike

Të gjitha fotot janë punë e klinikës sonë!

 Ne punojmë në bashkëpunim me ju për të përcaktuar nevojat tuaja individuale, dhe qëllimi ynë është t’ju ofrojmë trajtimin më të mirë të mundshëm dhe buzëqeshjen që dëshironi. Shikoni në galerinë tonë për të parë fotografitë para dhe pas, shumë prej procedurave që ne ofrojmë këtu!

Fotot e demostruara jane nje paraqitje e shkurter e galerise. Shtypni Shiko Te Gjitha te butoni poshte, per me shume detaje per secilin rast.

Ne ju trajtojmë ashtu siç duam të trajtohemi ne vetë.

ORARET E PUNËS
E Hënë-Premte: 08:00-19:00
E Shtunë:           08:00-15:00
E Diel:                Pushim

Rastet emergjente mund të procedohen jashte orarit zyrtar.

MIRDITA DENTAL

Rruga Gjergj Legisi, 

Blloku Gintash, PLL F/4,

1026 – Tiranë

Ju mund të na vizitoni dhe kontaktoni edhe në faqet tona sociale. Kthejmë përgjigje menjëherë!
Cakto një datë pèr vizitë dhe konsultë tani! 

 Telefono tani: +355 672082216